Alle artikler

Den nye tids børn – vores allesammens fremtid

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

 

 

Den nye tids børn – vores allesammens fremtid

 

(Første indlæg i en serie omkring ny tids børn)

 

Hvad er den nye tids børn tænker du måske? Det er børn der er født i den nye tidsalder, vi er netop gået ind i vandbærernes tidsalder, hvor vi har været i fiskenes tidsalder i mange år. Den nye tid begyndte i år 2012, den præcise dato er den 21.12.2012. Det kan man undersøge nærmere, hvad det helt præcist betyder, men det er ca. fra den dato, at man overgik fra gammel tid til ny tid. selvfølgelig skete der nok ikke noget magisk på den dato, wupti så er alt forvandlet og alle blev magisk påvirket. Nej det var mere startskuddet til en kæmpemæssig opvågning på globalt plan. Det har også gjort for mange, at der er kommet nogle udfordringer, sorger og smerter op i disse år, og man har svært ved at forstå det hele fra et menneskeligt plan, men fra den åndelige side er der en højere mening med tingene. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan hver enkelt har oplevet disse år. Og ikke at forglemme 2020, hvor verden blev lukket helt ned pga. en global virus og vi er stadig i denne nedlukning (februar 2021). Det tærer på os alle sammen at være isoleret, men set fra det spirituelle plan, så har de fleste fået mere alenetid, mere tid til at mærke sig selv, selvrefleksion og mærke ind i tingene.

Den 21.12.2021 har været en dato som mange spirituelle mennesker verden over har ventet på i årevis og de håbede nok at alt ville blive anderledes og godt efter den dato. Nu er vi i 2021 og vi ved, at der er stadig meget at arbejde med, men ja der er nok flere mennesker der er begyndt at åbne op for det spirituelle og ønsker mere hjerte – og sjælskontakt og prioritere det nære og kærlige mere end de gjorde før.

Nå men jeg vil fortælle lidt om den nye tids børn, mange siger at det er børn der er født efter 2012. Men jeg mener også at de er kommet til før, måske allerede fra 80’erne begyndte de at inkarnere her på jorden. Jeg tror heller ikke at man kan dele børn/mennesker op i kasser, som man har gjort hidtil, fx indigo børnene, som mange mener kom til i 50/60’erne og måske endda før det. Indigo børnene har kendetegnene, at de er oprørerne, dem der vil gøre op med samfundet og gøre opmærksom på, hvad der ikke fungerer. De har ofte en rebelsk energi og er ikke bange for at sige fra og imod. Mange ønsker ikke at integrere sig fuldt ud i samfundet. Nogle af indigo børnene er også født med en stor karma, de har oplevet store sorger i deres unge år og barndom. Men det gør de fleste op med som voksne (igen kan man ikke sætte folk i båse og kasser). Så kom krystalbørnene og englebørnene, de har en blidere energi og gør oprør imod samfundet på en blidere måde. De står ikke nødvendigvis ude på gaderne til demonstration, men de skriver blogs omkring det og lytter til videoer og podcasts omkring det og kommunikere med andre om det på en fredelig måde. De kan også have haft en tung barndom, men de afvikler det hurtigere end indigobørnene. Det er dem der er forældre til de nye tids børn, mange af dem – ikke alle selvfølgelig. De nye tids børn har brug for megen støtte fra deres forældre, de er kommet her til jorden med en meget høj energi og kærlighedsenergi og det kan føles meget voldsom for dem at inkarnere her på jorden pga. den tunghed der findes her på jorden.

Lige nu er vi faktisk midt i et kæmpemæssig karma-afvikling her på jorden. Alle voksne mennesker her på jorden pt. har brug for at afvikle deres karma, som de er født med. Det er meget individuelt hvad ens karma er, det er selvfølgelig forskelligt. Jamen hvorfor skal vi egentlig afvikle vores karma tænker du måske? jo, det skal vi fordi karmaen er udtjent og gammel energi, som vi ej længere har brug for tappe ind i den nye tidsalder. Det er gamle overbevisninger, og gamle mønstre som vi skal gøre op med for at give mere plads til hjerteenergi og høj hjertefrekvens. Karmaen kan gå langt tilbage i din slægt og kan være nedarvet i mange generationer.

Engelske Diana Cooper, som er en spirituel lærer, siger at alle mennesker skal have afviklet deres karma inden år 2032. Så er det bl.a. grunden til det kaos som vi er vidne til i vores verden i dag. Derfor er det vigtigt at man ikke tapper ind i kaosset, men forbliver hjemme i en selv.

Engelske Tim Whild, som bl.a. er makker med Diana Cooper (De har skrevet bøger sammen), siger at børn der er født efter år 2011 er født uden karma. Det er meget interessant, disse børn nedarver altså ikke forældrenes eller slægtens dårlige mønstre eller uhensigtsmæssige mønstre må jeg heller kalde det, man gør jo ikke noget bevidst overfor sine børn. Det er blot vigtigt at man erkender, at man har et uhensigtsmæssigt mønstre eller flere som kan påvirke sit barn på en dårlig måde. Så er det forældrenes ansvar at få det afviklet/healet. Hvordan gør man så det? Ja, der er mange metoder og man skal selvfølgelig gøre det som man er mest tiltrukket af, det kan være gennem en god terapeut, healer, mentor eller man kan selv mærke i de uhensigtsmæssige mønstre og heale dem vha. meditation, ophold i naturen osv. osv. det er jo meget individuelt.

Nå, lidt mere om de nye tids børn. De er født med en meget høj energi, nogle af dem har ADHD eller ADD eller anden diagnose, derfor har de brug for megen støtte fra de voksne. De har brug for at være meget ude i naturen, en forudsigelig hverdag, sund kost. Men man skal også passe på med at sætte dem for meget i kasser, de har brug for meget plads og rummelighed fra de voksne. De fleste af dem trives ikke i en helt almindelig folkeskole, hvor rammerne er snævre og man skal gøre som de andre og de har meget lidt plads, så gør de oprør. De vil sikkert være dem, der kommer til at skabe nye skolestrukturer for børn, når de bliver voksne og ser børnene og deres behov på en helt anden måde, end de selv er blevet mødt fra de voksnes side.

Vores fremtid vil være mere hjertebaseret og knap så meget hjerne-klog. Vi har ikke brug for så meget intellekt som det er i verden nu, alle børn og unge i dag skal f.eks. helst være meget dygtige boglige. Den overbevisning vil der blive gjort op imod i fremtiden. Og de nye tids børn fortæller os, at de ikke trives i det, måske siger de det ikke direkte, men de viser os det i form af deres adfærd. Kreative evner vil blive mere anerkendt i fremtiden og farvespil med glade farver vil også påvirke børnene mere positivt. De nye tids børn er mere spirituelt anlagt og de vil tune mere ind i deres behov og hvad der gør dem glade. De trives ikke så godt i et fast skoleskema, men mere i et skema hvor der er plads til mere kreativitet, at være mere ude, tegne, male, skabe og kreere smukke ting. De nye tids børn er vores redning, vores fremtid. Vi skal lytte til dem. De er intuitive mestre som rummer en kæmpe visdom, og de ønsker at lære denne visdom fra sig.

I næste indlæg vil jeg komme nærmere ind på de nye tids børn og deres evner.  

 

I lys & kærlighed

Eileen 

© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search