Coaching

Personlig udvikling

Personlig udvikling er til dig der er nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende. Og dykke mere ned i din selvudvikling, vi behøver nødvendigvis ikke at ”bore i fortiden” og dvæle ved alt det der er svært. Vi arbejder mere hen imod en accept og bevidsthed om det, der har været svært i dit liv.

Her opstår en nysgerrighed på hvordan du kan udvikle dig, men også at være med det der har været svært for at komme videre og slippe det tunge. Det er en form for rydden-op i sine traumer og gammel bagage.

Jeg har netop valgt at kalde min virksomhed for Lev fra hjertet, fordi jeg brænder for at guide og vejlede andre mennesker i at være mere nysgerrige på dem selv, og slippe tankemylderet, og være nysgerrige på, hvad der sker, når man begynder at lytte mere indad. Indad i intuitionen eller i hjertet, det er svært at sætte ord på, hvad der er hvad? Er det intuitionen eller hjertet der hvisker til én? For mig betyder det ikke så meget, hvad der er hvad.

Det vigtige er, hvad der betyder noget for dig. I dette forløb guider jeg dig til at begynde at lytte mere indad og være mere nysgerrig på din egen selvudvikling og positive forandringer, der pludselig opstår, fordi det gør der når man

begynder at arbejde med sig selv. Det kan dog, at man skal rydde op i nogle traumer eller andet inden, men den positive udvikling foregår samtidig med.

I dette forløb arbejder vi med hele dig, og du vælger selv de områder vi skal dykke ned i med mig ved din side, så du føler dig tryg.

Det kunne være, at du vælger at dykke mere ned i din livshistorie og/eller familiehistorie, den du er og hvor du kommer fra. Det er ofte her mine klienter udvikler sig aller mest i deres liv, fordi de finder ud af at finde fred med det der var svært. Og herefter ser de deres liv fra et helt andet perspektiv. Det kunne være, at de siger; mine forældre gjorde bare deres bedste, de vidste ikke bedre. Det er selvfølgelig ikke altid så enkelt. Men når man har et traume, der larmer i ens nervesystem, så skygger dette traume for alt det gode, og alt det andet i ens liv.

Personlig udvikling er ikke nogen lige vej eller let vej, ofte skal man igennem mange omveje eller snørklede veje, for at komme igennem det svære. Og det kan være at man leder og leder og har forsøgt med mange psykolog forløb eller anden form for terapi, uden at det lykkes at føle sig fra fri fra sine traumer eller slippe den tunge psykiske bagage.

Jeg, som terapeut kan heller ikke love dig, at du igennem det her forløb vil føle dig mere fri og livsglad. Det håber jeg selvfølgelig, men jeg kan ikke love det, fordi det er dig der skal gøre arbejdet, det er dig der skal tage beslutningen inden i dig om, at du vil noget andet. Når denne beslutning ER taget, så er du klar til dette forløb, så det er vigtigt at du mærker efter om du vil denne udvikling, og fortsætter med at gå vejen.

Her har du muligheder for at slå dine vinger ud og rumme hele dig. Du skal ikke være som de andre, der er jo kun én af dig. Og det er unikt og noget særligt, selvom vi kan have svært ved at se det unikke i én selv. Det er en hæmning som vi vil arbejde med i dette forløb, så du får modet til at være dig. Det behøver ikke at være en kæmpe forandring du skal igennem for at mærke forandringen, for nogle er det mere en indre proces.

Det er SÅ forskelligt, hvad der sker i dette forløb.

Jeg er en nærværende støtte for dig igennem hele processen, og jeg sørger altid for at afrunde dagens session på en rolig og behagelig måde, så du er godt groundet og har det godt når du går ud af døren.
Det er også muligt at kontakte mig via mail/tlf imellem sessionerne, hvis der er behov for det.
Jeg er vild med at facilitere dette forløb, da det er så powerfuldt og livsgivende.
Og jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen til denne personlige rejse i dit liv.

Forløb – 5 gange

Pris 3300 kr. (en enkelt session koster 700 kr.)

Book en tid HER

Image
© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search