Image

Når du giver slip på kontrollen og tankemyldreret,

Så er helvede ikke løs, som mange tror,

tværtimod

Livet kommer på banen,

 og et tillidsfuldt og trygt samarbejde opstår


Citat af Eileen

Om Mig

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og jeg læser pt. til psykoterapeut hos ID Academy i Århus. Lige så længe, jeg kan huske tilbage, har jeg interesseret mig for at hjælpe andre mennesker, jeg var altid den folk kom til for råd og vejledning i en meget tidlig alder.

Børn og unge har altid har stået mit hjerte nært. Derfor tog jeg i mine tidlige 20’er en læreruddannelse. Læreruddannelsen har givet mig så meget, både pædagogisk, psykologisk og fagligt. Gennem mine mange år som lærer, har jeg mødt så mange skønne børn og unge. Det var også i lærerjobbet, at jeg fandt ud af, at jeg brænder meget for at hjælpe de børn og unge der var udfordret på forskellig vis, det kunne være, fagligt udfordret, men også sociale udfordringer, diagnoser, ADHD, angst, lavt selvværd, skolevægring m.m.

Her tilbyder jeg forældrerådgivning i første ombæring, og jeg aftaler individuelt med forældre eller værge til den unge, hvilken behandling de ønsker udfra deres behov.

 Jeg tilbyder også 1:1 sessioner eller forløb til mennesker, der er stressramte eller oplever at de har brug for terapi eller støtte for at komme videre i deres liv. Det kan være større eller mindre kriser fx jobkrise, identitetskrise, sorg eller andet.

Siden 2013 har jeg taget mange forskellige uddannelser og kurser indenfor coaching og terapi, bl.a.:

  • Reikihealing
  • Certificeret Cool kids/Chilled vejleder med fokus på angsthåndtering.
  • Intuitiv coach
  • Model i Neuropædagogik og Neuropsykologi
  • Moduler indenfor chok – og traumeterapi udfra Peter Levins tilgang til traumer, som er en somatisk tilgang (kropslig tilgang).
  • Igangværende uddannelse som psykoterapeut, som er en integral tilgang til terapi, hvilket vil sige at vi kommer omkring mange psykologiske retninger og gennemgår teorien i praksis i øvegrupper og øvesessioner. Jeg modtager løbende supervision på uddannelsen.

Privat er jeg gift og har tre børn på 8, 13 – og 15 år.

Min klinik er i Hjørring (ikke langt fra banegården).

Mine Værdier

Min tilgang til mine klienter er holistisk, som betyder at jeg ser det hele menneske og ikke kun fokusere på ”problemet”.

Mit terapirum er varmt og trygt og jeg sørger for at skabe et nærende rum til dig/jer inden du/i kommer.

Jeg er af sind meget rolig og blid, har jeg fået fortalt mange gange. Jeg er også særligt sensitiv, som gør at min terapiform er meget rolig, men også sansende og groundende. Jeg arbejder på at være en modpol til verdens stress og jag, med ro og nærvær i højsædet.

Jeg har høj etik og moral, og jeg er underlagt tavshedspligt.

Det er også muligt med online sessioner. For mig er rummet lige så trygt ved online sessioner, som hos fysiske møder.

Jeg glæder mig meget til at møde dig, ønsker du at bestille en tid
kan du gøre det HER

Du kan se mit CV HER

Image
© (2022)

Tilmeld Nyhedsbrev

Kontakt

Eileen Durhuus
Lev fra hjertet
+45 22626638
  
kontakt@eileendurhuus.dk

Lev fra hjertet

Search