Ønsker du at leve lykkeligt i nuet og ikke når først, du har succes på dit job, tabt 10 kg, fundet den perfekte partner, fundet det perfekte hjem osv. Ønsker du at eksperimentere i dit liv, om du kan vende din filosofi om at succes og lykke kræver hårdt arbejde, succes og lykke hænger ej på træerne, succes og lykke findes ej i vores familie osv. osv. dette er negative overbevisninger, som du kan slippe. det er overbevisninger, som der holder dig tilbage fra at leve dit liv som passer til dig. og til din nabo eller bedste ven, men til DIG! ingen er ens, vi har alle forskellige passioner og glæder, derfor kan vi ej sammenligne os med andre mennesker.

 

o   Energetisk arver vi mønstre, ofte negative mønstre fra vores forfædre og vores slægt, disse mønstre kan have en negativ indflydelse på vores liv, uden at vi er klar over det. Måske har du lagt mærke til, at der er nogle ting, som ikke føles som ”dine”, overbevisninger og tanker som præger dig på en uhensigtsmæssig måde.

 

Har du lyst til at nyde livet mere og elske mere?

 

Det har de fleste mennesker lyst til, hvordan kommer man dertil, hvor man kan nyde livet, arbejde som der passer til en? Og lever livet i balance imellem hvile og arbejde? For mig, er det at lære at lytte indad, lytte til dit hjerte eller intuition. Din intuition vil aldrig sige til dig, du skal arbejde mange timer hver uge og knokle derudaf og forsømme hvile og restitution. Nej din intuition eller sjæl ønsker at du lever et liv i balance og gør ting som gør dig glad og bringe dig glæde. De fleste er vokset op med den overbevisning, at man skal arbejde hårdt og knokle for at få penge, men det sandt at det skal være sådan? Mange succesrige forretningsfolk har fundet ud af, at det ikke er sandt. Din krop og sjæl har brug for hvile indimellem, det er ej godt at køre derudaf på overdrive hele tiden, så bliver din krop udtæret og du bliver træt og måske endda syg.

Hvordan kan så slippe den overbevisning om, at man skal knokle for at leve godt? Det kan man sagtens, man kan heale disse blokeringer på dit energifelt, det har jeg øvet og øvet mig i via mine klienter de seneste 5 år.

Mine klienter fortæller om, hvordan lever livet mere frit nu, hvor de ej har disse energimæssige blokeringer i deres liv. Se gerne mere på min hjemmeside under testimonials.

 

Hvad har verdenen brug for i dag? hvad kan du gøre for dig selv og din familie?

 

Verdenen har brug for at du lægger dine hænder på dit hjerte og lytter til det, og skaber balance i dit liv. lytter du til din indre stemme hver dag? hvad siger hun/han til dig? er du god ved dig selv? Eller siger din indre stemme noget om, at du skulle nyde livet mere? tage en gammel hobby op igen, da den bragte dig megen glæde førhen i dit liv, dengang du havde mere tid? Eller siger din indre stemme noget helt andet, som du ignorerer, fordi du ikke har tid? sandheden er, at du ikke kan blive ved med at ignorere stemmen, han/hun vil dig det bedste. Mange unge mennesker i dag passer ikke ind i bestemte kasser, de ønsker at leve frit – fra hjertet. de er måske bedre til at lytte og handle på deres intuition. Forældrene forstår dem måske ikke, måske kommer de aldrig til at forstå dem, da de er fra en anden tid.

Når du vælger at heale uhensigtsmæssige mønstre i din slægt, så sender den en kaskade af healing gennem din slægt, både bagud i tid og frem ad i fremtiden, som kommer dine børn til gode. De lærer af dig, at du ønsker at leve mere fra hjertet. det er ikke en filosofi som jeg er vokset op med. Nej nej jeg er også fra den tid med at knokle og være dygtig, men jeg har fundet ud af for længe siden, at det giver mig ej glæde. At leve i overensstemmelse med mit hjerte og give denne viden videre til andre mennesker, får mit hjerte til at boble over af taknemlighed og glæde.

 

DERFOR tilbyder jeg dig en udviklingspakke, som indeholder en Sofia Queens healing, en healing der går i dybden og healer uhensigtsmæssige ar på sjælen, blokeringer og negative overbevisninger i din slægt og din celle DNA. Sofia Queens healing healer også på dine tidligere liv. Jeg tilbyder også individuel sparring efter healingen. 

Healingen kan være god at benytte sig af her i sommer, hvor du har ferie, da din krop og sjæl har brug for ro til at tilpasse sig de nye energier efter healingen.

 

o   Healingen har brug for ro, nænsomhed og langsomhed for at integrere og skabe langvarige og positive forandringer i dit liv

 

1 session inkl. healing og sparring og du modtager tilbagemelding på skrift. (Healingen foregår som fjernhealing. Jeg skaber et smukt space for dig med stearinlys og englekort hjemme hos mig, og jeg skriver til dig før og efter sessionen. Du skal blot slappe af, læg gerne et behageligt sted med et tæppe henover dig, falder du i søvn er det helt i orden også, healingen virker som lige så godt.)

                                                                                                                                 

Prisen for denne smukke healing inkl. sparring på skrift, 899 kr.

 

kontakt mig gerne på mail eller via min facebook side:  Eileen Durhuus - Lev fra hjertet.